Landsdekkende bilfrakt tjenester

Bilfraktgruppen AS er et selskap i AutoIn Gruppen som består av AutoIn Bilskadesenter AS, AutoIn Spotpaint AS, AutoFrakt AS og Rømcke Holding.

AutoFrakt AS er en godt etablert og ledende aktør av bilfrakt tjenester i Oslo og omegn, og ønsker nå å utvide tjenestetilbudet for å imøtekomme et stadig økende behov med leveranser til alle landsdeler gjennom Bilfraktgruppen AS.

Bilfraktgruppen fremstår i dag som en transportsentral og formidler av ulike bilfrakt tjenester i både inn- og utland, og har som målsetting å tilby tjenestene til kunder i hele Norge.

Markedet består i dag av et fåtall aktører. Bilfraktgruppen ønsker å fremstå som en nisjeleverandør med hovedfokus på effektivitet, leveringskvalitet, pålitelighet og personlig service. Vår målsetting er å alltid overgå kundens forventninger.

Bilfraktgruppen AS samarbeider met et fåtall ansvarsbevisste, strategiske partnere med lang erfaring og solide referanser.  Vi satser på mindre samarbeidspartnere med lokal ekspertise og eierskap til daglig drift for å ha optimal fokus på kvalitet og proaktiv oppfølging.

Fra årsskiftet 2013  tilbyr vi et bredere utvalg av bilfrakttjenester tilpasset ulike behov, og vil gjennom Bilfraktgruppen kunne tilby nye tjenester og ekspressløsninger i et landsdekkende distribusjonsnettverk.

Bruktbilimport

Med et allerede godt etablert nettverk og spesialkompetanse innenfor bruktbilimport, ønsker Bilfraktgruppen sammen med sine partnere å satse ytterligere i dette markedet. Vi tar hånd om alt administrativt vedrørende eksport- og importfortolling samt frakt og ønsket klargjøring av din bil !

Bilfraktgruppen viser den nødvendige fleksibilitet og skreddersyr løsninger for ditt spesifikke behov. La oss få muligheten til å vise at vi etterlever dine forventninger og at vi er en leverandør til å stole på!

Bilfraktgruppen AS har tilholdssted Oslo 12 med 14 mål tomt til disposisjon for mellomlagring av biler, generell biladministrasjon osv.

Hvorfor velge oss?

  • Bred kompetanse og lang erfaring
  • Serviceorienterte team
  • God kapasitet og geografisk dekning
  • Enkle og praktiske løsninger
  • Sikker og skadefri transport
  • Inn og utland
  • Konkurransedyktige priser og betingelser

Når behovet/uhellet er ute

Bilfraktgruppen AS har tilgang til et stort nettverk med samarbeidspartnere. Vi tilbyr umiddelbar assistanse ved behov for en rekke ulike tjenester innenfor bilfrakt, biladministrasjon samt bilskade- og lakk.

La oss kontakte deg

Vi ringer tilbake innen 24 timer

fields
91 78 78 98